Linoleum- og vinylgulve

Linoleum- og vinylgulve

Linoleum- og vinylgulve

Linoleum giver et utal af anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser for designet.

Linoleum anvendes ofte i rum, som kræver stor slidstyrke og resistens overfor fedt, olie og opløsningsmidler, f.eks. i et køkken eller gangareal. Yderligere er linoleum et naturprodukt.

Vinyl bruges som regel i vådrum, da produktet er rengøringsvenligt, vandresistent og kan monteres i brusenicher og lignende uden de store samlinger, hvilket forhindrer gennemtrængning af vand. Vinyl fås i et utal af farver, mønstre og tykkelser.

I E&K Byg har vi folk som er udannet inden for alt hvad der har med gulve at gøre. Derfor kan vi rådgive og inspirere dig til at vælge det helt rigtige gulv.

I vores store netværk har vi samarbejde med alle håndværksgrupper inklusive arkitekter og ingeniører. Dette gør os i stand til at udføre alle opgaver – store som små.

Hvad siger kunden?

Efter mange år med en kedelig opgang med nedslidte gulve og trapper, fik vi et tilbud fra e&k byg vi ikke kunne sige nej til. Vi har ikke fortrudt et sekund siden. Den nye opgav er simpelhen blevet så flot. Vi takker for et rigtig godt stykke arbejde.

– Klaus og pia, Frederiksberg

Referencer

Få et tilbud

Har du et projekt i sinde, kan vi give dig et overslag over hvad det vil koste og hvor lang tid det vil tage.

Der er naturligvis ingen binding og overslaget er gratis. For at komme igang skal du bare skrive hvilken slags opgave du kunne tænke dig at få ordnet, og derefter indtaste din email addresse. Vi vender tilbage til dig inden for 2 dage.