Gulvafslibning

Gulvafslibning

Gulvafslibning

Står du med et trist og slidt gulv med ridser, kan en gulvafhøvling eller gulvafslibning give dit gulv nyt liv. Vi har erfaringen og kommer med de rette slibemaskiner og forvandler dit gulv.

Ved at overlade arbejdet til professionelle, slipper du for bøvlet med maskiner, sandpapir og et måske uprofessionelt slutresultat.

Et ny slebet gulv er flot, men sart. Derfor skal det behandles med enten lak, olie eller sæbelud. Vi har stor erfaring med efterbehandling af gulve. Hvis du har et spørgsmål, deler vi gerne vores erfaringer med dig.

I vores store netværk har vi samarbejde med alle håndværksgrupper inklusive arkitekter og ingeniører. Dette gør os i stand til at udføre alle opgaver – store som små.

Hvad siger kunden?

Efter at vi i flere år havde været kede af vores kedelige, slidte gulve, var det som at komme ind i en ny-renoveret lejlighed da e&k byg havde været på besøg. De nye gulve har fuldstændig ændret hele lejlighedens udseende, fantastisk stykke arbejde!

– Maria, Herlev

Referencer

Få et tilbud

Har du et projekt i sinde, kan vi give dig et overslag over hvad det vil koste og hvor lang tid det vil tage.

Der er naturligvis ingen binding og overslaget er gratis. For at komme igang skal du bare skrive hvilken slags opgave du kunne tænke dig at få ordnet, og derefter indtaste din email addresse. Vi vender tilbage til dig inden for 2 dage.