Trægulve

Trægulve

Trægulve

At finde det rigtige trægulv kan være meget svært. Der findes utallige træsorter og overflade behandlinger. Herudover er der alt lige fra klikgulve, massive gulve, parketgulve osv.

Alle gulve har forskellige egenskaber og det er vigtigt man vælger det rigtige. Skal det bruges til gulvvarme – ligges på beton eller strør?

Vi har god erfaring inden for nye trægulve og kan derfor tilbyde den helt rigtig rådgivning. Vores tømrer, som har specialiseret sig indenfor trægulve, leverer et top professionelt stykke arbejde hver eneste gang.

I vores store netværk har vi samarbejde med alle håndværksgrupper inklusive arkitekter og ingeniører. Dette gør os i stand til at udføre alle opgaver – store som små.

Hvad siger kunden?

Vi er super glade for det arbejde e&k byg har præsteret. Vores nye gulve er simpelhent blevet så flotte. Vi havde aldrig drømt om at det kunne blive så godt.

– Birgitte og Erik, Gentofte

Referencer

Få et tilbud

Har du et projekt i sinde, kan vi give dig et overslag over hvad det vil koste og hvor lang tid det vil tage.

Der er naturligvis ingen binding og overslaget er gratis. For at komme igang skal du bare skrive hvilken slags opgave du kunne tænke dig at få ordnet, og derefter indtaste din email addresse. Vi vender tilbage til dig inden for 2 dage.